Ζυθοποιία

Η μικροβιακή σταθεροποίηση της μπύρας είναι κρίσιμης σημασίας για τη διάρκεια ζωής της μπύρας. Καθώς οι μπύρες είναι αποθηκευμένες σε αποθήκες προκειμένου να κυκλοφορήσουν σε αγορές σε όλο τον κόσμο, είναι ζωτικής σημασίας τα αρχικά χαρακτηριστικά τους να παραμένουν ανέπαφα όταν φτάνουν στα ποτήρια των διψασμένων καταναλωτών.

Για να παραμείνουν ανέπαφες οι μπύρες απαιτούνται ειδικές συνθήκες κατά τη ζύμωση, την ωρίμανση και την αποθήκευση.

Στη Ζυθοποιία κατασκευάζουμε συστήματα για:

Ψύξη κατά τη ζύμωση και την επεξεργασία

Σταθεροποίηση θερμοκρασίας πριν την εμφιάλωση

Έλεγχος θερμοκρασίας χώρων εμφιάλωσης

Αερισμός χώρων εμφιάλωσης με φιλτραρισμένο καθαρό αέρα

Έλεγχος θερμοκρασίας & υγρασίας αποθήκης

Τα νέα μας