Βιομηχανία Ποτών

Αναψυκτικά

Οι παραγωγοί αναψυκτικών αντιμετωπίζουν τη μεγάλη πρόκληση της πρόληψης της μόλυνσης κατά τις διαδικασίες παραγωγής. Μη ανιχνευμένοι μικροοργανισμοί δεν…

Ζυθοποιία

Η μικροβιακή σταθεροποίηση της μπύρας είναι κρίσιμης σημασίας για τη διάρκεια ζωής της μπύρας. Καθώς οι μπύρες είναι αποθηκευμένες σε αποθήκες προκειμένου…

Οινοποιία

Η θερμοκρασία είναι ένα ζωτικό μέρος της ζύμωσης στην οινοποίηση. Οι επιθυμητές θερμοκρασίες ζύμωσης ποικίλλουν για τα κόκκινα και…

Είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε το νέο σας Project!

Τα νέα μας