Αθηναϊκή Ζυθοποιία – Καθαροί Χώροι
Βιομηχανία Ποτών – Ζυθοποιία Πάτρα – Ελλάδα 2019 Κλιματισμός με φρέσκο αέρα – Αίθουσα συσκευασίας ασκών μπύρας Επίτευξη συνθηκών καθαρού
Η μικροβιακή σταθεροποίηση της μπύρας είναι κρίσιμης σημασίας για τη διάρκεια ζωής της μπύρας. Καθώς οι μπύρες είναι αποθηκευμένες σε αποθήκες προκειμένου να κυκλοφορήσουν σε αγορές σε όλο τον κόσμο, είναι ζωτικής σημασίας τα αρχικά χαρακτηριστικά τους να παραμένουν ανέπαφα όταν φτάνουν στα ποτήρια των διψασμένων καταναλωτών.
Για να παραμείνουν ανέπαφες οι μπύρες απαιτούνται ειδικές συνθήκες κατά τη ζύμωση, την ωρίμανση και την αποθήκευση.
Βιομηχανία Ποτών – Ζυθοποιία Πάτρα – Ελλάδα 2019 Κλιματισμός με φρέσκο αέρα – Αίθουσα συσκευασίας ασκών μπύρας Επίτευξη συνθηκών καθαρού
Η BCT είναι μια Τεχνική – Μηχανολογική Εταιρεία, εξειδικευμένη στις Κατασκευές Καθαρών Χώρων, στα Συστήματα HVAC-R, στην Ψύξη και στις Ειδικές Βιομηχανικές Εφαρμογές Αέρα (Dry Rooms, Συστήματα Degassing και άλλα).
Copyright 2024 © BCT – Group – All Rights Reserved.
Copyright 2022 © BCT – Group – All Rights Reserved.
Designed by Booms